четвер, 20 червня 2024 р.


Протягом тижня з 10 по 14 червня 2024 року працівники КЗ "Публічна бібліотека Тячівської міської ради" та бібліотек-філій громади брали участь у тренінгу «Здобуття цифрових навичок бібліотечних Хабів цифрової освіти, всі учасники тренінгу  отримали сертифікати.
Цифровізація світу неминуча. Онлайн-технології стають невід’ємною частиною життя кожної людини. Надання державних послуг та сервісів онлайн віднині є звичною практикою. Задля забезпечення доступності усіх переваг цифрової держави рівень цифрової грамотності населення має бути достатнім для комфортного та повноцінного використання онлайнових державних послуг.Цифрова освіта в сучасному суспільстві є важливим здобутком необхідним навичок у щоденному використанні соціальних мереж.
 В еру мобільності та Інтернету важливо вміти орієнтуватися морі інформації, щоб не втратити в цифрові пастки.
 
Хаби цифрової освіти — це місця, куди може завітати кожен громадянин, безкоштовно отримати доступ до сайту Дія. Цифрова освіта та пройти навчання з цифрової грамотності.
 
На базі нашої бібліотеки уже два роки  діє "Хаб цифрової грамотності". Хоч молодь і юнацтво добре оріентуються в інтернет- мережі,  а є люди які  навіть, відправити просте повідомлення в месенджер чи вайбер є чималою проблемою. Саме для вас, шановні відвідувачі нашої бібліотеки,пропонуємо послуги з освоєння  знань та вмінь у користуванні інтернет послугами.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Інформаційна довідка 18 жовтня - Європейський  день боротьби з торгівлею людьми          18 жовтня – День, який оголошений Європейським дн...