понеділок, 20 березня 2017 р.

      В бібліотеці с. Калини – Заріка напередодні Всесвітнього дня поезії, відбулася година поезії «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі».
      В бібліотеку було запрошено шанувальників поезії, користувачів бібліотеки, жительку села Куцин Марію Михайлівну, яка пише поезію для себе рідних онуків, яка випустила збірку «Всім рідним присвячується…».  
      Присутні  мали змогу переконатися, що ми маємо безсумнівно талановитих, самобутніх  земляків, - поетів яким, дійсно є що сказати, які живуть поміж нас, черпають натхнення на своїй землі і щедро діляться з нами. Марія Михайлівна розповіла про себе, що  іще в далекі шкільні роки дуже любила читати, завжди на виступах їй довіряли декламувати вірші. Ще в школі вона пробувала писати не складні вірші. Та згодом робота сім’я господарство, а на поезію часу не вистачало. Лише коли підросли діти, онуки, тоді писала для них , які вони декламували в школі. Потім Марія Михайлівна вирішила частину поезій, які збереглись з допомогою ТОВ зібрати в поетичну збірку. Цю збірку вона присвятила своїм рідним близьким. Так ми ознайомились з натхненням нашої односельчанки.   Збірки поезій  прочитала свої поезії «Твоя Доля», «Зустріч», «Спогади про минуле» та ін.

А також побажала, щоб велика поезія прийшла до кожного читача, як щастя, як нове відкриття світу. Нехай повниться бібліотека новими талантами, світиться відомими іменами, славиться новими книгами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...