пʼятницю, 23 червня 2017 р.

"Молодь – це сучасність, це майбутнє"

саме під таким гаслом у районній бібліотеці 23 червня відбулося свято до дня Молоді
Творчий вечір зібрав у книгозбірні  талановиту молодь  Тячівщини.
Ксенія Любимова з м. Тячева  презентувала свої роботи з бісеру: браслети, намиста, сережки, брошки.  Подарунки та прикраси ручної роботи можна не тільки споглядати, а ще й придбати у власниці.
Запальний танець  "Циганочка" затанцювали вихованці будинку культури с. Руське Поле керівник Світлана  Орос.
Про своє хобі з пошиття юпочок для танців - розповіла  Наталія  Ясінко з с. Руське Поле. Вперше вона зробила спідницю для своєї донечки, яка танцює. Потім її попросили друзі, знайомі. Згодом, це стало для неї не тільки хобі, задоволенням, а ще й додатковим прибутком.
Марія Дан з с. Топчино поділилася своїм вмінням в'язати гачком: серветки, вазочки, прикраси та ін. Вона їх ніколи не продає – вона їх дарує! "Це приносить мені справжнє задоволення – і дивлячись на подарунок, згадують мене…"
Пісенний дарунок "Я знов повторюю слова" прозвучав у виконанні юного Юрія Зизень з м. Тячів.
Наталія Рашкі з с. Новобарово розповіла про те, що вишивати бісером її надихнув малюк, якому вона вперше вишила картину "Принцесу Бджілку".
Мамочка в декреті Олеся Рак з с. Руське Поле провела  майстер клас по виготовленню квітів з шариків та показала свої роботи по створенню декору для різних святкувань.
Свої власні вірші прочитала Ірина Плиска з с. Ганичі, яка прийшла на захід в якості кореспондента газети "Тячів".
Приємною несподіванкою став  танець "Джайв" від Світлани Орос та її вихованців, до якого долучилися  охочі.
Ірина Плиска подякувала районній бібліотеці за організацію такого свята, далі пряма мова: "Я дуже полюбляю приходити на заходи в бібліотеку, адже в них завжди є якась родзинка, несподіванка. Є що показати та чим зацікавити".
Загалом всі отримали задоволення від проведеної зустрічі, почули багато нового, корисного та цікавого.














Молодість – неповторна пора в житті кожної людини, вона веде в світ  романтики, великих дерзань, в світ пошуків та відкриттів.
Молодість завжди сповнена оптимістичних поглядів у майбутнє, нестримна у своєму русі до піднесеного та красивого.

Також з  метою підвищення інформаційної культури та виховання поваги до книги для молоді на абонементі у бібліотеці оформлено виставка пропозиція "Молодь читає креативне". Користувачам пропонуються твори сучасних українських авторів.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...