вівторок, 15 травня 2018 р.


Сьогодні, 15 травня до районної книгозбірні завітав Володи́мир Фе́дорович Шовкоши́тнийукраїнський поет, прозаїк, публіцист, громадський, політичний та державний діяч, доктор філософії в галузі політології, народний депутат України І скликання, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, президент Міжнародної організації «Союз Чорнобиль» (1990–2003), один із засновників Української екологічної асоціації «Зелений світ», перший заступник Голови Національної спілки письменників України (НСПУ), директор видавництва "Український Патріот" та ін.
Володимир Федорович презентував присутнім книги, які друкуються у видавництві та коротко розповів про кожну з них. Також подякував за запрошення та велику підтримку депутату Закарпатської обласної ради Куцині Івану Михайловичу, який був присутній на зустрічі та депутату Закарпатської обласної ради  Голубці  Петру Петровичу.  Начальник  відділу культури Гудак Василь Антонович в свою чергу пообіцяв виділити  частину коштів для поповнення фондів бібліотек району. Всі охочі також мали змогу придбати цінні видання з персональним автографом В.Ф. Шовкошитного.
Сам автор, наостанок зустрічі,  подарував районній бібліотеці ряд книг, а саме: Репіна О. "Світло в моєму вікні", Жулинський М. "Моя друга світова", Заставська К. "SТЕСК. Мережива життя", Блехман М. "Час. Кохання. Життя" , В. Шовкошитний та Ю.Косін  "Я бачив", В. Шовкошитний "Національно-патріотичне виховання в контексті українського державотворення", Драч І. "Дожити до соловейка", Різників О. "Українська мова – спадщина тисячоліть".












Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...