четвер, 9 серпня 2018 р.



9 серпня  на базі районної бібліотеки для дорослих  відбувся завершальний  кущовий практикум «Порядок обліку статистичних показників  роботи бібліотек району».  На практикумі були присутні працівники бібліотек сс. Тересва, Н. Апша, Солотвино, Гл. Потік, Теребля, Криве, Грушово, Округла, Терново-Петрушів та працівники ЦРБ та ЦДБ.
З програмою проведення кущового практикуму бібліотечних працівників ознайомила зав. методичним відділом Нодь Н.К. та розповіла  про обласне соціологічне дослідження "Роль бібліотек у формуванні екологічної культури населення".
 Завідуюча довідково-бібліографічним відділом Г.П. Волос, надала консультацію "Основні правила ведення обліку інформаційного обслуговування в щоденнику роботи бібліотеки".
Завідуюча відділу обслуговування Л.М. Патяник розповіла про основні правила ведення щоденника  та масову роботу бібліотеки.
На практикумі  проводилися  практичні завдання, де всі присутні мали змогу закріпити здобуті знання.
Кущовий практикум проходив протягом липня та серпня  та був проведений на базі бібліотек сіл  Вонігово, Нересниця, смт. Дубове та на базі Тячівської ЦРБ.










Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...