пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.


Козацька доба – сліпучо яскрава епоха нашої  історії , героїчна, жорстока, притому, безмірно романтична, коли нестямні пристрасті рятували або руйнували цілі держави.
На вшанування подвигу козаків, увічнення їх пам'яті та пропаганди патріотизму серед молоді у Тячівський професійний ліцей завітали працівники Тячівської районної книгозбірні.
Учні ліцею мали змогу переглянути відеоролик підготовлений районними працівниками бібліотеки до Дня Захисника України та Дня українського козацтва. Далі з вітальним словом до учнів звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Балашова Ю.В. Опісля дівчата ліцею вітали хлопців із святом.
Завідуюча методичним відділом ЦРБ Нодь Н.К. привітала та побажала їм мирного неба над головою та щастя, мужності боронити державу. Доповненням та окрасою заходу слугувала книжково-ілюстративна виставка "Сильні, мужні, безстрашні" підготовлена працівниками відділу обслуговування І.М. Мийсарош та М.Ю. Гуцул, також присутнім були роздані  флаєри з короткою інформацією  до Дня українського козацтва та адресою бібліотеки. У день козацької слави  та Дня захисника України з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість і вшановуємо  всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам.














Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...