пʼятницю, 30 листопада 2018 р.



 "СНІД: подумай про майбутнє – обери життя"

Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.
Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ (вірус імунодефіциту людини)  і його кінцева стадія СНІД (синдром набутого імунодефіциту). СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини.
З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує  справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з епідемією, яка поширюється у всіх регіонах світу.
30 листопада в Тячівській районній бібліотеці пройшов урок-застереження  "Снід: подумай про майбутнє – обери життя".  Учні професійного  ліцею мали змогу прослухати інформацію про цю небезпечну хворобу, взяли участь в анкетуванні щодо обізнаності з питань ВІЛ/СНІДу. Увазі присутніх було продемонстровано перегляд фільму "Життя на повну силу". Також була представлена розгорнута книжкова виставка "СНІД - біда одна, проблема спільна". Працівники районного методичного центру відділу культури Тячівської РДА підготували роздаткову  інформацію про ВІЛ/СНІД, яка була роздана під час проведення заходу.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...