понеділок, 13 лютого 2017 р.

   День  Валентина прийшов до нас із-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших  молодіжних свят. Щороку 14 лютого молоді люди, що мають пару, дарують своїм половинкам різноманітні подарунки: валентинки,солодощі, м'які іграшки та сувеніри.
   Очевидно, що головні символи свята повинні  бути виконані в яскравих червоних і рожевих тонах-кольорах, що означають пристрасть і полум’я почуттів. Дуже романтично, коли в День закоханих, пари зізнаються один одному в коханні, мріють про щасливе спільне майбутнє, а молоді люди роблять пропозиції руки і серця своїм обранцям.
          13 лютого у районній бібліотеці для дорослих був проведений майстер-клас по виготовленню листівок до Дня закоханих. На захід були запрошені учні 11-Б класу Тячівського ліцею-інтернату з угорськогю мовою навчання, під керівництвом завуча з виховної роботи Косо І.З. та вчителя історії Єрди М.Б.  Слово мала провідний бібліотекар Мийсарош І.М., яка розповіла присутнім про історію виникнення свята та традиції святкування Дня Валентина. Провела майстер –клас вчитель центру всебічного розвитку "Універчик"- Попова К.А. Захід виявився дуже цікавим, учні виготовляли валентинки у формі різних сердечок, які містять зізнання в коханні.

    Доповненням до заходу слугувала книжково-ілюстративна виставка "Любов-це дуже дивна річ".












22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...