неділю, 19 лютого 2017 р.

 «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану» під таким гаслом в Калинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила зустріч з воїнами – інтернаціоналістами, яку підготували Бенко А.В., Попович О.В. з учнями 8-А та 11-Б класу у співпраці з сільським бібліотекарем Михалчич Н.М.
Деякі кажуть, що не треба згадувати про війну. Ми думаємо, що треба. Треба  до тих пір, поки людство не спроможне буде сказати: «Ми не тільки не хочемо війни, ми зробили все, щоб її не було!» Захід присвячений пам’яті тих, хто поліг на афганській землі, померлим у мирний час від ран і шані живим, які твердо знають «Війна не потрібна!»
Михалчич В.В. колишній воїн, розповів учням, які шляхи пройти судилось крізь полум’я Гардеса й  Кандагара. Він закликав учнів добре вчитися і пам’ятати «Україна – єдина держава».
Сільський голова Метелешко В.І. привітав воїнів-афганців. У своєму виступі сказав, що потрібно усвідомити, країна не зможе розвиватися та гідно представити себе на світовій арені без внутрішньої злагоди та єдності. Тому кожен з нас повинен дбати про мир на українській землі, про майбутнє держави.
На закінчення зустрічі, ведуча Бойчук Неоніла побажала всім присутнім здоров’я, щастя, миру, злагоди, добробуту.
О, Україно! Ніжно пригорни
Усіх живих своїх синів, як мати
Щоб ми уже не бачили війни

Не чули щоб ніколи звук гармати.


Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...