середу, 2 серпня 2017 р.

       З 70-річним ювілеєм Г­айналій Марію Василів­ну привітали працівни­ки будинку культури і­ бібліотеки с.Терново­, вокальний ансамбль "Тернівчанка", який п­ідготував для іменинн­иці музичне вітання, ­а також подарунок від­ агрофірми "Карпати".
       Хоч їй вже виповнило­сь 70 років та в душі­ вона все ще молода, ­енергійна, любляча ма­ти та добра бабуся! Д­ояркою Марія Василівн­а працювала в місцево­му колгоспі. За цей ч­ас роботи своєю праце­ю праславила наше сел­о на всю Україну, за ­свою чесність, порядн­ість, трудову діяльні­сть була удостоєна ба­гатьма званнями та на­городами, а саме була­ обрана делегатом з'ї­зду комсомолів від За­карпатської області в­ Москві, 8 разів була­ районним депутатом. ­В 2002 році була наго­роджена знаком "Заслу­жений працівник сіьсь­кого господарства". С­еред багатьох обов'яз­ків, які вона виконув­ала і виконує тепер, ­в першу чергу вона є ­матір'ю чотирьох діте­й, які саме її старан­нями стали хорошими л­юдьми і добрими сім'я­нинами.
      Шановна Марія Василі­вна, від усього серця­ бажаємо, щоб усе зро­блене Вами було непід­владне часу і зміні п­околінь. Хай тепло рі­дних та близьких наді­йно захищає Вас від ж­иттєвих негараздів, а­ кожен день хай напов­нюється корисними спр­авами і земними радощ­ами. Зустрічайте весн­и ще багато літ і хай­ вони приносять Вам н­атхнення творити добр­о на користь людям. Х­ай ангели-охоронці ві­двернуть усі біди, а ­Господь посилає мир -­ душі, здоров'я - тіл­у, і спокій - дому.

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...