середу, 23 серпня 2017 р.

Земля моя рідна-це моя Україна! 
Щасливі ми , що народилися і живемо на чудовій, багатій землі. Тут жили наші прадіди. Тут корінь роду українського,що сягає сивої давнини, одвічних добрих традицій. Тут ми робили свої перші кроки, відкривали навколишній світ. Тут нам уперше забриніли звуки рідної мови, завдяки якій ми усвідомили самих себе.Тут ми навчилися відповідати усмішкою на усмішку, співчуттям на чужий біль.
  24 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, Верховна Рада Української Соціалістичної Республіки урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної української держави - України. З того часу весь український народ відзначає державне свято - День Незалежності. Наш державний прапор – одна з офіційних емблем, яка символізує суверенітет України. І зовсім не дивно, що для нашої залитої світлом країни жовтий і синій кольори злилися воєдино, утворивши прекрасну палітру, котрою гордий кожен українець.
  "Україно моя, ти одна, як життя" під такою назвою пройшла тематична година в Лазівській бібліотеці(зав. бібліотекою Токар Т.В.) з користувачами читальні учнями 8-А класу( Місарош М., Сойма М. , Маджара В. , Білич М. , Банга М. , Томишинець Т. , Чернявець А. , Тиводар Е.) До відзначення 26 річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора.

Була оформлена книжкова виставка "Україна : і сьогодення , і часи минулі ..."
Бібліотекарем проведено майстер-клас по виготовленню паперових голубів миру з користувачами бібліотеки.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...