пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Сьогодні, 1 грудня, в рамках  проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) в районній бібліотеці відбулася інформаційна ярмарка "Спроможна громада - спроможна країна". На заході присутнім було пояснено про суть децентраліації в Україні, про громадян, які мають бути активні та про те, що означає  слово - "спроможна".
Після чого, всіх  присутніх було запрошено до будинку культури на благодійну акцію "Збираємо тепло сердець" з нагоди Міжнародного дня людей обмеженими фізичними можливостями. У фойє РБК була організована виставка "Децентралізація - крок у майбутнє".
Всім присутнім були роздані інформаційні матеріали з питань децентралізації.
Довідка: Тячівська районна бібліотека перемогла у проекті «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС і має на меті донести до широкого загалу суть реформи децентралізації.

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...