середу, 13 грудня 2017 р.

Сьогодні, 13 грудня, в районній бібліотеці була проведена заключна виробнича нарада 2017 року.
Директор ЦБС І.С. Ключкей  повідомила присутніх бібліотечних працівників про Графік здачі звітності, основні принципи планування на наступний 2018 рік та звітів за 2017 рік, здачу звітів в електронній програмі ЕСМАР.
Також на нараді було оголошено про підсумки районного заочного конкурсу творів-роздумів (есе) "Мій вибір моє майбутнє!" та повідомлено переможців - роботи яких відправляться на область.
Завідуюча дитячою бібліотекою Федина В.В. розповіла про план заходів до Св. Миколая та Новорічно-Різдвяних свят.
Завідуюча відділом оброки та комплектування літератури Сутула О.І. нагадала всім про списання літератури  та зачитала графік звірки бібліотечних фондів на майбутній рік.
Всім працівникам були роздані норми робочого часу на 2018 рік, Календар знаменних і пам'ятних дат на 2018 рік та Календар краєзнавчих і пам'ятних дат  2018 року, які було підготовлено працівниками ЦРБ.

Так, як цей день співпав з святом Андрія, то продовженням наради стало краєзнавче дійство  про обряди та звичаї проведення  свята.




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...