понеділок, 22 січня 2018 р.

"У єдності сила народу"


В історії становлення Незалежності і Соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Української Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День Незалежності і Соборності України.
Сьогодні День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. Тому цього дня  в Тячівську районну бібліотеку було запрошено учнів групи №2,6 Тячівського професійного ліцею.  За їх участі проведено годину спілкування  "У єдності сила народу"  організували захід  заступник директора з навчально-виховної роботи  Балашова Ю.В., та майстри виробничого навчання Губанова Л.Л., Сойма М.В., спільно з працівниками бібліотеки.
Вступне слово мали Балашова Ю.В., Патяник Л.М., Під час виступу ліцеїстами було прочитано багато віршованих рядків про Україну,  почуто історію про Злуку всіх українських земель.  Доповненням до заходу була представлена книжкова виставка "Ідейні витоки української державності", продемонстровано короткометражний документальний фільм "Акт Злуки: відтворення історичної правди". Прозвучали на початку заходу Гімн України, а в кінці пісня "Молитва за Україну"
Ми пишаємося, що ми – українці, а наша Вітчизна – Україна, земля, дорога та мила серцю кожного із нас. Україна... Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.









Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...