вівторок, 16 січня 2018 р.

Хай Рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові
 Різдво Христове – це світле свято приносить благодать, мир, щастя у кожну хату, любов і ралість у серця, чуйність та щирість – в наші   душі . В перший день Різдва завідуюча бібліотеки фідії Орсаг Н.А.  разом з священиком Свято-Покровської церкви отцом Василієм, вчителькою Сава Т. М., школярами Чумалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  влаштували справжнє різдвяне свято для жителів села Чумальово.
Незважаючи на нетипову для зими погоду  вдалося принести в життя селян краплю святкового настрою. Переодягнуті в сценічні костюми, діти їздили селом на конях, прибраних домотканими килимами та дзвіночками, співаючи різдвяних колядок.

З вітальними словами Вертеп завітав до мешканців села, несучи в їхні оселі радісну звістку про народження Спасителя. Селяни з радістю приймали у себе юних колядників, не приховували захвату, та з великим задоволенням слухали, а згодом і підхоплювали слова добре відомих колядок. За таке привітання колядників щедро обдаровували гостинцями, бажаючиїм добра та щастя.



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...