понеділок, 26 вересня 2016 р.

          26 вересня до Всеукраїнського дня бібліотек у Тячівській районній бібліотеці для дорослих було проведено майстер-клас по виготовленню виробів із гіпсу та декоруванню власних листівок по техніці квілінг вчителями центру всебічного розвитку «Універчик» Поповою К.А. і Бобрушко Ю.В.
На захід були запрошені  учні 11-Б класу Тячівського ліцею-інтернату з угорською мовою навчання  під керівництвом  завуча з виховної роботи Косо І.З.  Перед початком заходу ліцеїстам була проведена екскурсія по бібліотеці, де вони ознайомилися з новими надходженнями угорської літератури.
Вчитель Попова К.А. розповіла учням про Хенд-мейд. Хенд-мейд – це речі створені власноруч, що несуть в собі позитивну енергію та гарний настрій. Найчастіше речі Хейд-мейд існують в одному екземплярі  і вони є унікальними, не схожими одне на одне. Це не тільки гарна можливість виразити себе, але також і показати те , як ви можете володіти тим чи іншим мистецтвом – адже Хенд-мейд як і будь-яка діяльність,  спрямована на самовираження.

           Вчитель Бобрушко Ю.В. провела майстер-клас по виготовленню осіннього листка із гіпсу, де учні по-різному уявляли листок у різних кольорових барвах. Під кінець заходу учні до свята Хелловіна ,що традиційно вважається  Днем усіх святих, зробили світильники із гарбуза.







22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...