понеділок, 23 липня 2018 р.





«Її величність українська книга».

Літо― чудовий час для цікавого дозвілля. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві. У бібліотеці канікул немає, тому кожен може знайти для себе щось цікаве.
З метою популяризації нових надходжень, в Солотвинській
бібліотеці-філії №9 було проведено День інформації:
«Книги для вашого дозвілля».
Щораз популярнішими заходами є ті, в яких діти самі беруть активну участь. Тому з маленькими користувачами було проведено флеш-моб:
«Кидай мишку― читай книжку!»
Діти також з цікавістю слухали розповідь про книжки та журнали, які є в бібліотеці, потім всі дружньо брали участь у веселих конкурсах, розвагах та казковій вікторині.
Для юнацтва було проведено прем’єру нових книг, які представлені на виставці-позитив: «Читаємо влітку». Тут запропована література як по шкільній програмі, а також кращі художні та науково-пізнавальні книги.
Для дорослих користувачів бібліотеки оформлено виставку-подорож:
«Її величність українська книга».
Двері нашої бібліотеки завжди гостинно відчинені для читачів. Тож читаймо завжди! І нехай не буде в нас жодного дня без прочитаної хоча б однієї сторінки. Тоді всі ми будемо освіченими, вихованими, добрими людьми. А ще щасливими! Так, людина, що любить читати – щаслива Людина !





Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...