вівторок, 27 серпня 2019 р.

    До відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності України клубно-бібліотечні працівники с.Ганичі провели тематичний вечір « З Україною в серці».                                                        
     
 Ведучі заходу (Н.Фіцай, М.Фіцай, Д.Фера) розповідали присутнім про історію нашого народу яка має багате і славне минуле. Ми всі маємо єдиною родиною сприяти тому, щоб наша матінка-земля йшла дорогою в світле щасливе майбутнє, цвіла калиново, розквітчувалася нашою з вами любов’ю.                                                   

    Активісти будинку культури та користувачі бібліотеки підготували літературно-музичну композицію «Навіки будь єдина, моя ти Україно». Декламували вірші «Молюсь за тебе, Україно», «Добрий день тобі, Україно моя», «Моя Україна» та виконували пісні «Молитва за Україну», «Україна – це ми», «Солов’ї» та інші.                                                   
    Під кінець заходу директор БК, народний умілець Н.Фіцай презентувала стенд «Герб України» виготовлений з пластикових кришок для оформлення сцени, адже синьо-жовтий прапор і тризуб – державні символи України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...