вівторок, 30 червня 2020 р.


28 червня відзначаємо день головного документа України — День Конституції.
Цей день вважається справжнім святом державного рівня та відзначається щорічно з дня встановлення — 28 червня 1996 року. Вона є першою Конституцією, затвердженою в сучасній незалежній Україні
.Та слід згадати про перший документ — конституцію європейського зразку нового часу. Вона була однією із перших, авторство якого належало гетьману Війська Запорізького Пилипу Орлику.
З нагоди святкування Дня Конституції України в Солотвинській бібліотеці оформлено виставку-колаж: «З Днем Конституції України!»               Цьогоріч співпало святкування Дня Конституції України з Днем Молоді.
Це свято особливе та унікальне, як і сама молодість. Сучасна і освічена молодь – творці сьогодення та майбутнього. Енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, науці, виробництві, політиці, спорті та мистецтві. Молодість — це не вік, молодість— це стан душі, а молодь — це майбутнє держави.
До Дня молоді в Солотвинській бібліотеці були підготовлено книжковий мікс для молоді «Молоде покоління вибирає книгу…», на якій  представлена творчість сучасних українських та світових письменників, яка буде цікавою молоді і всім, хто відчуває себе молодим.
Ми бажаємо Вам, долаючи життєві труднощі, наполегливо шукати нові й нові удачливі шляхи у своєму житті. Щасливого сьогодення і процвітаючого майбуття, прекрасного настрою, вірних друзів, кохання, і успіхів в усіх добрих починаннях.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...