понеділок, 22 серпня 2016 р.

"МОЛОДА УКРАЇНА – НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА"

24 серпня 1991 року відкрилася позачергова сесія Верховної ради України, на котрій було прийнято Постанову та Акт проголошення незалежності України, затверджені конституційною більшістю - за Постанову проголосував 321 депутат, за Акт - 346 депутатів. В результаті Україна стала незалежною державою з неподільною та недоторканою територією, на якій чинними є тільки власні Конституція, закони та постанови уряду.
…А вже 25 років минуло з того часу. Що змінилося? Як змінилися люди? Чого Україна добилася? Наша молода держава старається стати незалежною від старших держав, розправити крила і злетіти, щоб доказати ворогам, що 25 це вже чверть століття і керувати нами ніхто вже не зможе.
Все змінилося…  Люди побачили ворогів і почали по справжньому відвойовувати свою державу, свою націю, свою незалежність. Діти з малечку привчаються любити свою неньку Україну і зростають справжніми патріотами своєї держави.
Події, що відбуваються в Україні перемінили все. Протягом року в бібліотеку звертаються читачі, які хочуть поглибити свої знання з історії України, хочуть читати сучасну літературу про події в Україні. Дискусії, бесіди, літературні години, книжкові виставки та патріотичні виставки робіт юних читачів – все це проводиться в бібліотеці з метою поглиблення знань про неньку Україну.
22 серпня, напередодні великого державного свята Дня Незалежності України в с. Красна відбувся ряд масових заходів: в бібліотеці літературна годинка «Україна, як мати, на цілому світі одна» також відбулися концертні програми біля обеліску слави, в загальноосвітній  школі та будинку культури. 










22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...