неділю, 21 серпня 2016 р.

В бібліотеці-філії села Колодне 21 серпня було проведено до Дня незалежності літературну годину та флеш-моб   "Україно, цвіти у добрі і любові"






З нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України в бібліотеці с.Терново проведено історичну годину . Вже минуло 25 літ відтоді, коли здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути вільними господарями на своїй прекрасній і чарівній українській землі. 
  Наші співвітчизники віками боролися за свою свободу і в 1991 році вибороли її. Безумовно, це визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в нашому житті, законодавчо закріпила демократичні прагнення до національного відродження духовної рівноваги, економічного зростання та культурного піднесення.
 Перші кроки незалежності стали випробним тестуванням на зрілість, мудрість, виваженість дій. Почуття патріотизму, любові до рідного краю – це та сила, яка гуртує націю, об’єднує заради розквіту суспільства, благополуччя кожної родини.
 




22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...