пʼятниця, 16 червня 2017 р.

Сьогодні до районної книгозбірні завітала делегація з Румунії з подарунком!


Від делегації представників з Румунії районній бібліотеці було подаровано 125 книг румунською мовою. Книги дарували: Теодор Арделан – генеральний директор бібліотеки повіту Мараморош; Сільвія Нестореску – представник асоціації бібліотек Румунії; Онук Немеш – директор асоціації "Астра"; Луч’ян Інрей - віце-консул Румунії в смт. Солотвино. Гостей з Румунії привітали та дякували за книжковий подарунок: Полажинець Михайло Михайлович – перший заступник голови Тячівської РДА; Кушілка Василь Васильович - заступник голови Тячівської районної ради; Гудак Василь Антонович – начальник відділу культури Тячівської РДА та голова товариства "Дачія" Ботош Іван Михайлович, який супроводжував делегацію і був перекладачем.
Теодор Арделан, генеральний директор бібліотеки повіту Мараморош, запропонував співпрацю з бібліотеками району, та пообіцяв подарувати ще книги і запросив відвідати бібліотеку в Румунії. Директор ЦБС Ключкей Інна Степанівна привітала гостей та подякувала за книжки і підтримала пропозицію про співпрацю із бібліотеками Румунії. 
На запрошення Василя Антоновича Гудака - керівника відділу культури РДА, гості відвідали картинну галерею ім.Шімона Голлоші та оглянули приміщення районного будинку культури.










Немає коментарів:

Дописати коментар

   Історична довідка 2024-й на Закарпатті оголосили Роком Августина Волошина ...