середу, 10 жовтня 2018 р.


Хвилююче свято працівників освіти в черговий раз спонукає нас згадати своїх вчителів, привітати їх і висловити вдячність за набуті  знання.   
Саме сьогодні, клубно - бібліотечні працівники (Н.В.Фіцай, М.І.Фіцай) завітали до Оксани Петрівни Нужненко, колишньої вчительки зарубіжної літератури Ганичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
Зараз вона на заслуженому відпочинку. Роки відповідальної вчительської роботи швидко промайнули. Оксана Петрівна й досі щиро, по-материнськи, цікавиться долею своїх вихованців, бо вона присвятила своє життя найпочеснішій та найпотрібнішій професії на Землі - педагог. За плечима Оксани Петрівни 56 років трудового стажу протягом якого свої знання, сили, здібності віддавала дітям.                                                                                            
Разом з нині покійним чоловіком виховала 3 -х дочок. Сьогодні Оксана Петрівна тішиться 6 - ма онуками та 7 - ма правнуками. Займається домашніми справами, тримає невеличке господарство та доглядає за квітами і садом, який цього року вродив рясно та радує її око щедрими дарами . Продовжує цікавитися політичним життям України, постійно слідкує за новинами і щиро переживає за майбутнє своїх рідних.                                                                               
Тож, щасти Вам та дай Боже здоров'я, щастя та ще багато років життя на радість близьким, рідним і друзям. Адже через місяць разом з ними зустрінете ювілей - 75 років. З роси й води Вам!


Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...