неділю, 2 грудня 2018 р.

29.11. в Нересницькому СБК до Міжнародного дня солідарності з ВІЛ-інфікованими проведено виховний масовий захід "Майбутнє без СНІДу", який підготували зав.бібліотекою Тяско Н.В. та директор СБК Гасинець М.М., які були ведучими та розповідали про те, що головна мета Всесвітньої боротьби із СНІДом - звернути увагу суспільства на цю проблему.
Потім до слова запросили лікаря Нересницької дільничної лікарні Гасинець Л.І. у виступі якої прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформації щодо ВІЛ/СНІДу, а також навела статистику інфікованих людей у світі і в Україні. 
В залі були присутні вчителі, батьки та учні 9-10-х класів, які задавали лікарю різні запитання. Танцювальна група школи "BATERFLAY" виконала танець-інсценіровку"Життя без СНІДу".
На вечорі виступила Шутак Л.В.-заступник директора Нересницької ЗОШ I-IIIст.та священник греко-католицької церкви о.Руслан.На закінчення вокальний ансамбль"Шовкова косиця"виконав пісню"А ми бажаєм вам добра".










Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...