вівторок, 11 грудня 2018 р.

7.12. в Нересницькому СБК відбулося свято"Шлем вітання від щирої душі" - присвячене Дню працівників місцевого самоврядування та Дню Збройних Сил України. На святі присутні: голова села Гасинець В.І.,депутати с/ради, працівники б’юджетних установ та організацій. Від ведучих М.Гасинець та Н.Тяско лунали найщиріші слова вітання та найкращі побажання.
З привітальними словами до всіх звернувся голова села В.І. Гасинець, він вручив грамоти і подяки кращим спеціалістам та депутатам с/ради за багаторічну,сумлінну працю та особистий внесок в розвиток громади села.
Музичні вітання на святі дарували: дитячий ансамбль"Джерельце", вокальний ансамбль"Шовкова косиця",солісти будинку культури Аліна Шпілка,Тетяна Бацай, Євгенія Олашин, а також учні-музиканти Нересницької ДШМ. Вони виконали пісні "Україно моя", "Рідна серцю Україна","Біла біла черемшина".
Вітання звучали і для всіх чоловіків у залі - з Днем армії. Їм дарували пісні "Музика рідного дому","Нехай квітує Україна" та інші.





Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...