понеділок, 25 лютого 2019 р.


«Прийміть вітання наші щирі»
Всю доброту, яка існує в світі,
Всю радість, що живе серед людей,
Найкращі, найулюбленіші квіти
Даруємо у цей святковий день.
24 лютого клубно – бібліотечні працівники с. Ганичі Н.В. Фіцай, М.І. Фіцай,  разом з колишніми працівниками культури В.В. Герич та М.І. Корсак  вшанували на дому з прекрасним ювілеєм – 80-літтям,  ВАСИЛИНУ ІВАНІВНУ  КУБАРИЧ, колишнього головного бухгалтера Ганичівської сільської ради, яка пропрацювала на цій посаді 43 роки.                                                                                       
Працівники культури віддали шану, адресували найтепліші, найлагідніші слова подяки за багаторічну співпрацю, терпіння, професіоналізм та взаємодопомогу. Василина Іванівна справжня Берегиня своїх дорогих серцю дітей, онуків, правнуків, яких огортає турботою і ніжністю. Це робить її радісною, дарує сили і бажання жити та бути щасливою. Адже, її життєвий шлях був нелегким та попри всі випробування, вона йде по життю з гордістю і вірою в Бога.  Тож, працівники культури побажали ювілярці бути здоровою, завжди мати від Бога – ласку, від людей повагу.                                                                                                                          



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...