понеділок, 18 лютого 2019 р.

Працівники культури сіл Ганичі та Солоне організували в бібліотеці – філії с.Солоне свято вшанування воїнів-афганців з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. З привітальним словом виступили директор будинку культури Н.В.Фіцай та зав. бібліотекою М.І.Фіцай. Присутні дізналися про страшні події трагічної війни, нагадуючи, що серед нас живуть люди, які стали її свідками. Розповідали про тих, які загинули на афганській війні та пом’янули пам'ять загиблих воїнів- односельців хвилиною мовчання ( Микола Перегиня, Іван Бердар,   Іван Церкуник).     
   Про ті страшні та незабутні дні ділився спогадами воїн-афганець  Ковач Степан Степанович. Був раненим, згадав про тяжкі дні «чужої»війни, про те, що саме з перших днів служби вони пізнали ціну життя, взаємовиручки і підтримки. Саме тут вони склали іспит на зрілість, мужність і гідність.                                  Користувачі бібліотеки разом з зав. бібліотекою с.Солоне М.О.Корсак підготували літературно-музичну композицію під назвою «Афганістан – це рана, яка не перестає боліти».  Під акомпонемент муз. керівника М.М.Фіцай учасники художньої самодіяльності виконали пісні «Афганська дружба», «Над землею тумани».



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...