неділю, 17 травня 2020 р.


 Вже 17 років поспіль в Україні відповідно до Указу Президента України, у 3-тю суботу травня відзначається День Європи в Україні.
Так, як 2020 рік Президентом України оголошено Роком Європи в Україні, то відзначення Дня Європи для українців, яке припало цьогоріч на 16 травня - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. Цього року через пандемію та карантинні обмеження, з нагоди Дня Європи в Україні, Солотвинська бібліотека на своїй сторінці у Facebook, підготувала фотоколаж "Мандруємо Європою". Користувачі бібліотеки поділилися світлинами про свої подорожі Європою.  А дізнатися більше про Союз  країн Європи, допоміг нашим користувачам  євроквест "Пізнаймо Європу разом".
Це свято у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця!

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...