пʼятницю, 8 травня 2020 р.


8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.
В бібліотеках Тячівського району організовуються різноманітні цікаві виставкові полиці. Так, зокрема, до Дня Перемоги над нацизмом у Європі та 75-ї річниці завершення Другої світової війни,  до Дня пам’яті та примирення книгозбірні району організували книжково-ілюстративні виставки, тематичні викладки літератури, тематичні полички, книжкові виставки-роздуми, виставки-реквієм, виставки-пам’яті:  «Безсмертя вашої слави пломеніє у вічних вогнях», «Очима тих, що бачили війну», «Ще довго в пам’яті болітиме війна», «І ворог нашу мужність не зборов», «Відлуння тих далеких днів сльозою на очах бринить», «Їх подвиг палає безсмертним вогнем», «Не заростуть людські стежини до святинь Великої війни», «Поклонимось великим тим рокам», «І житимуть у пам’яті народу його вірні доньки і сини, ті, що не вернулися з походів грізної Великої війни» та ін.
Мета популяризації літератури у бібліотеках  до дня Великої Перемоги – берегти мир і спокій нашої країни, не забувати, якою ціною було завойоване  мирне життя,  завжди пам’ятати тих, хто поліг за Батьківщину у цій страшній війні... Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим Героям!

Центральна районна бібліотека

Центральна районна бібліотека

с. Бедевля

с. Вишоватий

с. Дулово

с. Калини

с. Кричево

с. Нересниця

с. Руська Мокра

смт. Тересва

с. Терново
смт. Солотвино


Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...