понеділок, 20 вересня 2021 р.

В рамках святкування дня міста Тячів

 В рамках святкування дня міста Тячів працівниками КЗ "Публічна бібліотека Тячівської міської ради з філіями" було відкрито Бібліомістечко для гостей та жителів громади, розташоване на території вуличного молодіжного центру.

 Протягом двох днів 18-19 вересня охочі мали змогу ознайомитися з виставкою  "Тячів: пізнай своє місто", на якій представлено унікальні видання про історію міста та його легенди, переглянути теку "Історія нашого міста" з газетними публікаціями про святкування дня міста з років незалежності.  

Дізнатися детальніше про історію сіл Тячівської ТГ:  Руське Поле, Лази Округла можна було на виставці "Історичними шляхами розвитку громади".

"Казковий світ дитинства" - так називалася виставка для дітей, присвячена улюбленим казковим героям.

Приємною окрасою Бібліомістечка стали макети величезних книг "Тячів" та "Бібліотека – скарб для громади". Цікавим доповненням до виставок слугувала Фотосушка, на якій представлені фото колажі бібліотечного ритму життя, де на запропонованих світлинах можна було знайти себе та своїх знайомих.


















Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...