вівторок, 24 травня 2022 р.

 На 82 році життя перестало битися серце шанованої та поважної людини, колишньої колеги Ірини Степанівни Гашпар (1940 р.н.).

Багато років свого життя вона віддала бібліотечній справі: працювала завідуючою абонементом (1961-1981рр.), завідуючою методичним відділом  (1984-1993рр.), завідуючою відділом комплектування і обробки літератури (1993-1995рр.) колишньої Тячівської центральної районної бібліотеки для дорослих. У 1997 р. вийшла на заслужений відпочинок.

Усі, хто знав її, любили і поважали за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість, оптимізм, професіоналізм та відданість бібліотечній справі.

Життєвий шлях Ірини Степанівни – це зразок людської гідності, працелюбства, уміння толерантно працювати з колегами.

Відійшла у вічність бібліотекар з великої літери, чесна і щира людина, досвідчений професіонал, турботлива  мати, бабуся, прабабуся.

У ці скорботні дні працівники бібліотек Тячівської ТГ висловлюють щире, глибоке співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять про Ірину  Степанівну  назавжди збережеться в наших серцях.



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...