понеділок, 6 червня 2022 р.

З професійним святом PRESS!

Працівники КЗ "Публічна бібліотека Тячівської міської ради" часто співпрацюють з представниками ЗМІ, яких запрошують на різноманітні соціокультурні заходи. З журналістами в нас склалися  не тільки ділові, а і дружні стосунки. Тому, у цей святковий для Вас день бажаємо великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров'я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

Нехай же ваша інформація завжди буде найсвіжішою і найцікавішою, а життя сповнене тільки приємних новин!
День журналіста щорічно відзначається в Україні 6 червня – в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів. Це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...