понеділок, 20 червня 2022 р.

"Бібліомандри" тривають…

"Бібліомандри" тривають… 

Проєкт "Сучасні бібліомандри", який реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей в Закарпатській області,  здійснювався протягом 2 днів.

За допомогою команди проєкту  31 травня проведено популяризацію новинок "Open-Air", локацією проведення заходу було обрано бібліотеку-філію для дітей. Та 1 червня "Читання Non-Stop", вдало співпало  зі святом Міжнародного дня захисту дітей, що відбувалось на площі Поштовій нашого міста.

 Крутезний настрій першого дня вирував на бібліотечному дворику, адже завдяки яскравому оформленню, сучасній українській музиці, що звучала,  гарному настрою команди і сприятливій погоді, перехожі підходили та активно долучалися до заходу.  Надзвичайно приємно було спостерігати за  спілкуванням  людей різного віку, які почували себе комфортно, синячи в зручних кріслах – пуфах.  Згодом сам дворик трансформувався в місце для активних ігор як молоді так і дітей. Відвідали захід не лише мешканці, а й гості нашого міста, тобто ВПО.  

1 червня проведено  "Читання Non-Stop" , яке представлене  виставкою книг-новинок  "Будь в тренді – читай українське".   Серед усіх локацій, що були  на площі, наша локація стала однією з популярних, адже команда вдало поєднала популяризацію книги з настільними іграми та позитивним настроєм.  Цікавилась новинками літератури  переважно молодь,  та  не залишились осторонь також діти та люди середнього та старшого віку.

 Завдяки цим заходам бібліотеки нашої громади значно поповнились новими користувачами та отримали чимало  хороших відгуків. Нам вдалося залучити  до  читання  українських книг ще більше людей, в тому числі чимало дітей.

Ми переконані, що книга об'єднує людей незалежно від соціального статусу, розташування чи віку. І сподіваємось, що завдяки нашим заходам багато хто відкрив для себе сучасні українські книги, та змінив свою думку щодо читання, адже це і було нашим завданням.

 

Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Закарпатській  області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа»

 

#activecitizensua #sc3 #pitching #youthplatform #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом.

 





 




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...