вівторок, 22 листопада 2016 р.

Україна – це отча земля, рідний край, де ми народилися. Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
Саме сьогодні, в цей час, ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної України. Зараз нашій країні як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою.
13 листопада 2014 року Президент Україні Петро Олексійович Порошенко підписав Указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи.
Трагічні події в Україні, починаючи з листопада, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.
21 листопада у Тячеві, біля пам’ятника Героям Революції Гідності, відбулись офіційні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи, в яких взяла участь районна та міська влада, учасники подій на Майдані, громадськість.

Передусім, керівники районної та міської влади поклали до пам’ятника кошики з квітами. Пам’ять про Небесну Сотню та всіх героїв, які віддали життя за незалежність країни, вшанували хвилиною мовчання. Тячівською районною бібліотекою було викладено книжкову виставку "Герої не вмирають" де були представлені книги та статті з періодичних видань, які висвітлюють тематику Дня Гідності та Свободи. Перехожі та  учасники заходу звертали увагу на те, чому варто пам’ятати сьогоднішню річницю, а бібліотекарі  активно популяризували читання.



22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...