вівторок, 11 квітня 2017 р.

                      Диво із див – українська писанка
    
    Не встигли зимові струмки віддзвеніти, а у вікно вже Великдень дивиться. «Христос воскрес! - Воістину воскрес!» - вітаєшся ти по-великодньому і враз помічаєш, як земля воскресає від ласкавого Божого дотику. Дивовижне свято!
     Сьогодні наше свято належить маленькому диву - писанці, символові життя, оберегові, кожний малюнок якого таїть у собі молитви - звернення до Бога, привертає добрі сили і відвертає лихі, розповідає про створення світу, про вічні закони мудрості і любові.
      11 квітня відбулося офіційне відкриття VI районної виставки писанок, крашанок "Писанка-мальованка". Майже усі бібліотеки-філії та будинки культури взяли участь у створенні справжнього настрою великоднього свята: писанки - крашанки, вишиті рушники та привітна атмосфера. На виставці зібрано великодню атрибутику з усіх куточків району і також представлено книжково-ілюстративну виставку книг "Диво із див – українська писанка", яку підготували працівники районної бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...