вівторок, 22 грудня 2020 р.

 Сьогодні, 22 грудня, відбулася творча зустріч з письменницею, поетесою, прозаїком, драматургом Юлією Юріївною Драгун.  Цей рік для нашої гості є ювілейним  роком, 25 червня нинішнього року пані Юлії виповнилося красні 65!

Ведучими зустрічі були зав. методичним відділом  Наталія Нодь та зав. відділом обслуговування Леся Патяник. Кожен день творчого життя Юлія Юріївна зустрічає,  життєвим кредо: "Жодного дня без вірша, жодного дня без рядка".  

На зустрічі було представлено уривок з документального фільму "Закарпатський феномен Юлія Драгун", ознайомлено з книгою "Пісні, написані Карпатськими Небесами".  На творчій зустрічі були присутні бібліотечні працівники району, методисти відділу культури, в.о. директора будинку культури Сасин Н.Й.

До слова була запрошена пані Юлія, яка подякували присутнім та ознайомила з виданнями, які вийшли цього ювілейного року. Директор ЦБС Інна Ключкей подякувала за співпрацю і на згадку про зустріч подарувала подарунок. 

Наостанок ведучі зустрічі привітали пані Юлію з ювілейним роком. Бажали гармонії в душі, достатку в домі, злагоди в родині, відради в серці, щастя у житті. І радувати ще новими книжками.

Захід відбувся  з дотриманням всіх карантинних вимог.










Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...