середу, 18 травня 2016 р.

КОЛЕКТИВ РАЙОННОЇ БІБЛІОТЕКИ ЩИРО ВІТАЄ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ ВИШИВАНКИ!


Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято,  яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.
Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). В 2016 році День вишиванки припадає на 19 травня.
Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в університет, школу чи садочок.
У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи. 
День вишиванки - поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане к сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу.

З НАГОДИ СВЯТА В РАЙОННІЙ БІБЛІОТЕЦІ О 11.00 ГОД. ЗА К.Ч. ВІДБУДЕТЬСЯ ВІКТОРИНА ТА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ВСІХ БАЖАЮЧИХ, ТАКОЖ ЗАПРОШЕНІ СТУДЕНТИ ТЯЧІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ!

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...