вівторок, 6 грудня 2016 р.

«Ти у світі не один »

     Міжнародний день людей з обмеженими можливостями відзначають 3 грудня. Його проголосила Генеральна асамблея в 1992 році на 47-й сесії у спеціальній резолюції.
     Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов'язання щодо матеріального забезпечення, створення для необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.
        Працівники Буштинської бібліотеки – філії №7 відвідали мПаш Ганну Василівну. Вже пройшло 14 років, як вона самостійно не ходить. До того активно працювала на ЗЗЕА маляром, свердловщицею. Разом з чоловіком виховали 3-х дітей. Три роки вже вдова. Проживає разом з дочкою Наріщенко Тетяною Іванівною. Має сім онуків. І діти і онуки охоче допомагають мамі і бабусі долати труднощі життя.

     На долю цієї людини випали нелегкі випробування, однак вона, долаючи труднощі, проявляє виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Її мужність та оптимізм - взірець для інших. 


22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...