середу, 21 грудня 2016 р.

Минуло  30  років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм не добрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об’єднувати  всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.
Указом Президента України від 10 листопада 2006 року №945 «Про день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» встановлено День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який відзначається щороку 14 грудня.
З цієї нагоди працівниками районної бібліотеки та методичного центру відділу культури Тячівської РДА був підготовлений круглий стіл "Чорнобиль усім нам болить".
На засіданні були присутні заступник голови районної державної адміністрації Погар В.О., заступник районної ради Кушілка В., голова громадської організації "Союз Чорнобиль Україна" Тячівського району Ковальчук М.Г., які були запрошені до слова. Також на круглому столі були присутні учасники ліквідації на ЧАЄС та запрошені.
Після заходу був продемонстрований короткометражний фільм.











22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...