понеділок, 12 грудня 2016 р.

«ПРОЛЕТІЛО  ЖИТТЯ,  НАЧЕ  ЛАСТІВКА…»
Вшанування  на  дому
В доброму здоров’ї та гарному настрої  8 грудня зустріла красний ювілей –     90-ліття, вдова ветерана другої світової війни, ткаля ОЛЕНА  МИХАЙЛІВНА ФУТЬКО.  
Це свято скликало до рідного порогу рідних та близьких людей.   Ювілярку  прийшли привітати і клубно-бібліотечні працівники с. Ганичі (Н.В.Фіцай, Т.М.Бердар, М.І.Фіцай, М.О.Корсак).   З квітами, куплетами віршованих побажань та пісень вітали  Олену Михайлівну, як прекрасну жінку, люблячу маму, бабусю та прабабусю.

Життя Олени Михайлівни пролетіло наче ластівка, та не було воно безтурботним, а навпаки сповнене щоденною працею на благо рідних людей та односельців. Довгий час вона працювала в ткацькому цеху знаменитої ткалі, Заслуженого Майстра Народної Творчості Гафії Петрівни Візічканич.  Олена Михайлівна дуже любить співати. Працівниками культури села від неї записано багато старовинних пісень. Довгими зимовими вечорами наспівуючи ткала, вишивала рушники та сорочки для своєї родини,бо сімя для неї – це святе.  
  Вона народила і виростила 5 дітей, має 13 онуків і 27 правнуків. У неї для всіх вистачає уваги й душевного тепла. Разом з своєю родиною щонеділі відвідує службу у Божому Храмі, щиро молиться за щасливе майбутнє всієї родини.


22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...