понеділок, 11 грудня 2017 р.

 25 листопада по 10 грудня відбувається щорічна акція "16 днів проти насильства", ініційована Першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства 1991 року. Власне тоді визначився зв’язок між насильством стосовно жінок та правами людей.
Традиційно наша районна бібліотека приєднується до заходів Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" з метою привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жіночої та чоловічої статі, недопущення випадків насильства щодо дітей.

Працівники відділу обслуговування районної бібліотеки: Леся Патяник зав. відділу обслуговування та провідні бібліотекарі Ірина Мийсарош, Марія Гуцул відвідали Тячівський професійний ліцей, де учням були роздані анкети для заповнення про дослідження з питань обізнаності підлітків з проблем жорстокого поводження з дітьми та підлітками в сім'ї та навчальному закладі і проявів насильства в суспільстві "Моє життя в сім'ї та суспільстві" і також було переглянуто короткометражні фільми "Коло насилля", "Світ має бути без насилля".







Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...