неділю, 17 грудня 2017 р.

«Уклін тим, хто приборкав ядерну стихію»

14 грудня 2017 року в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію ХIХ століття, що сталося 26 квітня 1896 року на Чорнобильській АЕС. Ця пам’ятна дата була затверджена Указом Президента України.
З нагоди цієї дати в Тячівській районній бібліотеці представлена користувачам виставка-спомин: "Чорнобиль усім нам болить".
Чорною плямою лягла Чорнобильська трагедія на нашу Україну і вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які рятуючи українців, а також народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварій на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, віддаючи своє життя задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь. Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи.




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...