четвер, 28 грудня 2017 р.

 Майстер-клас  «Новорічні прикраси»
Новий Рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят,коли прикрашають в домівках на дворі вбирають дерева.  Бібліотекар  бібліотеки-філії с. Чумальово Орсаг Н.А.  запропонувала користувачам зробити гарні новорічні прикраси, якими можна прикрасити будь де і провела з ними майстер–клас «Новорічні прикраси». Читачі бібліотеки з задоволенням навчалися робити сніжинки якими прикрасили клас.




Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на біл-бордах і вітринах вулиць.

Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим. Його з нетерпінням чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, грайлива молодь. Тому напередодні Нового 2018 року працівники ЦРБ влаштували для всієї бібліотечної родини новорічне костюмоване свято "Під чарами новорічних мелодій".


А справжнім подарунком для присутніх став - Дід Мороз, який приїхав не самий, а цілою командою: Снігурочкою, Сніговиком, Бабою Ягою (персонажами були працівники районного методичного центру).










Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...