четвер, 10 травня 2018 р.


Сьогодні, 10 травня відбулася творча зустріч та презентація книги Михайла Васильовича Романа "А бідні не плачуть"
Презентація вже третьої книги Михайла Романа відбулася в конференц-залі ресторанно-готельного комплексу "Феєрія". Повість  "А бідні не плачуть" складається з 16 розділів, яка була надрукована 2018 році, видана в "Видавництві Закарпаття". Автор розпочинає писати книгу інформативним повідомленням, чому вони не плачуть? Які їхні дії, що звільняє їх від плачу та які наслідки цих дій, які успіхи? Повість «А бідні не плачуть...» - відповідь на кіно­фільм «Багаті теж плачуть».
Ведучі зустрічі, працівники районної бібліотеки - Наталія Нодь та Альона Сливка розповіли присутнім про життєвий та творчий шлях письменника, його книги, плани на майбутнє та провели короткий екскурс по третій повісті "А бідні не плачуть".
На зустрічі були присутні поважні гості, рідні, друзі, поціновувачі творчості письменника та ін. які були запрошені до слова.
Монолог, який вміщений у книзі та присвячений дорогій жінці Надії, зачитала Ганна Сасин - провідний бібліотекар центральної дитячої бібліотеки. Після звучало "Многая літа" у виконанні фольклорного колективу Углянського куща.
До слова було запрошено самого автора Михайла Васильовича Романа, який поділився з присутніми таємницями написання книги, розповів про плани на майбутнє та попросив вшанувати хвилиною мовчання друзів, яких немає в живих, і про яких згадується в книзі. 
З вітальним словом виступив голова Тячівської РДА Дем'янчук Василь Юрійович, який вручив Подяку письменнику. Також вітальне слово мав начальник відділу культури Тячівської РДА Гудак Василь Антонович, який теж вручив Подяку.
Про людяність Михайла Васильовича поділився головний лікар Дубівської лікарні Бігунець Микола Васильович.  З вітальними словами виступили Данилюк Михайло Васильович, який присвятив вірша письменнику та Іван Бинячовський письменник з смт. Буштина. Відповідальні за проведення презентації були директор ЦБС Інна Степанівна Ключкей за сценарій - зав. відділом обслуговування Патяник Леся Михайлівна.
Вітання для автора підготували працівники культури фольклорного  колективу Углянського куща з етновиступом "Веселі сусідки".
Пісенними дарунками гостей вітала провідний методист районного методичного центру Беата Савчук.
На завершення зустрічі ведучі побажали автору довгих літ, здоров'я та щастя. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...