вівторок, 8 травня 2018 р.


8 травня в Тячівській районній бібліотеці проведено вечір-спогад "У грізну годину вони захищали свою Батьківщину". На захід були запрошені учні 9–Б класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. В. Гренджі-Донського під керівництвом класного керівника Бокоч Л.В.
Розпочала захід Мийсарош І.М. провідний бібліотекар відділу обслуговування Тячівської районної бібліотеки, яка розповіла про День пам'яті та примирення та День пам'яті жертв Другої світової війни 1939-1945 рр.
Продовжили захід учні школи, які пройшлися по сторінках історії Другої Світової війни, декламували вірші присвячені героям війни про перемогу. Також  ученицею Дуйчак Наталією була виконана пісня про війну під супровід гітари,  написана власноруч і покладена на музику.
Опісля для присутніх вечору був продемонстрований документальний фільм "Ніколи знову". Доповненням заходу слугувала виставка-пам'ять "Роки війни – століття пам'яті ".
В кінці зустрічі було вшановано пам'ять про воїнів хвилиною мовчання, а сам захід завершився гімном України.














6 травня смт. Буштино відзначило День селища. До святкування долучилися і працівники бібліотеки-філії смт. Буштино, які ознайомили присутніх з книгами письменників-односельчан та історією селища. Колектив "Буштинські газдині" виконали декілька народних пісень з коломийками.





5 травня в смт. Дубове відбулось свято "Полонинський хід". Працівники Буштинської селищної бібліотеки взяли участь у святковій ході та виступили на сцені з музичними номерами.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...