вівторок, 12 березня 2019 р.


15 березня 2019 року було проведено масовий захід присвячений до 205 річниці від дня народження Тараса Шевченка, в якому приймали участь учні 6-10 класів Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів спільно з бібліотекою-філією №22 с. Калини.




В бібліотеці-філії №22 с. Калини було оформлено виставку до 205-річчя від дня народження Тараса Шевченка «Шевченко безсмертний наш сучасник» та проведена бесіда біля виставки.





До 205-річчя від дня народження Т.Шевченка в бібліотеці-філії с. Красна  відбулася літературна година « У кожній думці Кобзаря живе могутня Україна».
 Про нелегке дитинство Тараса Григоровича Шевченка, його любов до рідного краю, до місця, де він народився та виріс розповіла бібліотекар бібліотеки Сойма Владислава юним користувачам бібліотеки. Присутні ознайомилися з  книжковою виставкою «Ми чуємо тебе Тарасе, крізь століття», читали та декламували вірші, поеми,  де поет висловлює своє ставлення до дітей покріпаченої України.







Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...