четвер, 5 березня 2020 р.


 В бібліотеці смт. Дубове було проведено Шевченківські читання «Стежка до його серця» до дня народження Т. Г. Шевченка. Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей – світочів, що стають дорогим для всього людства й що, в пошані всього людства знаходять своє безсмертя.
Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко – велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Під думи народні налаштовував свою ліру Кобзар, тому й оживало в його полум’яному слові все те, що таїлося в глибині душі народу. Як весна оновлює природу, так само поезія Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесним і милосердними, щиро любити свій народ, свою Україну. 





Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...