понеділок, 14 вересня 2020 р.

 Пропонуємо вашій увазі нещодавно видану на угорській мові книгу письменниці краю Юлії Драгун "Зернятка мудрості" – "A bölcsesség magvai"– збірки казочок, оповідань тощо. Угорський переклад надруковано в місті Мішкольц (Угорщина), його здійснила Маргарета Станко.

Книжка "Зернятка мудрості" на угорській мові доступна для наших читачів у відділі документів іноземними мовами та інформаційних технологій. 

Довідково: "Зернятка мудрості" – це прагнення авторки поліпшити навколишній світ. Як результат, книжка справді набуває енергетичної сили й виховує у підростаючого покоління любов до праці, рідного краю, повагу до традицій земляків та їх наслідування. Недарма творчість Юлії Юріївни утвердила її на Тячівщині, як патріота, залюбленого у рідне село Новоселиця, звідки вона й черпає безкінечну низку сюжетів для оповідань, казок і пісень про чистих душею людей. А в такий спосіб фрагментарна історія села, району, області стає життєписом народу, джерелом його духовної сили.



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...