четвер, 25 лютого 2021 р.

Шановні читачі! Представляємо Вашій увазі нові книги, що надійшли до нашої бібліотеки завдяки  Українському інституту книги,  в рамках програми "Поповнення фондів публічних бібліотек"

#УкраїнськийІнститутКниги

Нові надходження можуть зацікавити широке коло читачів. Серед них чимало новинок вітчизняної та зарубіжної літератури, а саме: книги на історичну  та мовну тематику, книги про відомих українців із серії "Знамениті українці", книги про видатних жінок та новинки художньої літератури.

Серед усього різноманіття книжок, хочеться виділити книгу Панасенко Т., присвячену постаті славетної української поетеси та драматурга Лесі Українки. Адже, саме сьогодні, 25 лютого -150-років від дня її народження. Життя письменниці стало втіленням любові до України та її народу. Багато творів письменниці визнані шедеврами світової літератури. Невиліковно хвора і під кінець життя майже позбавлена можливості пересування, Леся навіть з-поміж здоровий людей вирізнялась своєю активною життєвою позицією і енергійністю, її творчість і донині вражає широтою тематики і безмежним драматизмом.               

Тячівська бібліотека для дорослих запрошує всіх охочих ознайомитись з новинками та обрати для себе книгу, що стане до вподоби. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...