вівторок, 6 квітня 2021 р.

   Рубрика "Новинки нашої бібліотеки від УІК" 

   Сара Джіо — американська письменниця. Автор сентиментальних романів.  Книги Сари Джіо вийшли більш ніж в 27 країнах світу, включаючи Італію, Францію, Бразилію, Росію, Китай. У Туреччині, Норвегії, Польщі та Росії вони стали бестселерами.

  Твір «Я кохатиму тебе завжди» розкриває перед нами головну героїню, котра здається щасливою, бо має чудового нареченого і гарну кар’єру, однак одна зустріч із бідним та безпритульним чоловіком, у котрому вона впізнала свого колишнього керівника, змінила її життя назавжди. Автор демонструє нам, як почуття можуть виникнути буквально на порожньому місці та затягти у непередбачуваний вир пристрасті й кохання. 

   Принесе насолоду читачам і твір «Фіалки в березні».  У центрі сюжету – молода письменниця, котра пережила емоційну кризу й розставання з коханим. Для заспокоєння вона приїжджає до бабусі, в селищі якої згодом зустрічає цікавого хлопця. Книга є романтичною та інтригуючою водночас. Вона буде цікава тим, хто обпікся на почуттях та боїться впускати їх у своє серце знову. Автор переконує читача, що не варто опускати руки, бо зневіра в себе ще нікого не витягувала із кризи. Власне щастя треба розбудовувати і боротися за нього, а коли воно таки реалізується – міцно тримати, аби не втратити.

   Прочитати книги Сари Джіо українською мовою варто кожному, хто любить ніжні й сентиментальні жіночі романи. Вони є справжнім цілющим бальзамом для душі, пораненої невзаємним коханням, зрадою чи втратою найдорожчої людини. Декого її твори примусили переглянути своє життя, позбавитися від токсичних стосунків, а когось узагалі витягли з тяжкого душевного смутку чи вберегли від фатального та необдуманого кроку. Книги Сари Джіо українською мовою звучать особливо емоційно та ніжно. 




Книги отримані завдяки Українському інституту книги 

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...